Thema: Ik voel mij...

Voel jij wel eens boos of blij? Of ben jij wel eens heel erg verdrietig geweest? We hebben allemaal gevoelens. Gevoelens noemen we ook wel emoties. En elke emotie is belangrijk en nodig. Emoties maken ons alert in een bepaalde situatie, ze zijn functioneel en hoeven niet gelijk opgelost te worden. Gevoelens mogen er zijn, want God heeft ieder van ons gemaakt met gevoel.

We gaan met de kids meer ontdekken over de 4 basisemoties: boos, bang, blij en verdrietig. We willen kinderen helpen in het ontdekken van hun emoties en het durven verwoorden hiervan. In het thema: ik voel mij… gaan we samen met Ollie en Sophie woorden geven aan onze gevoelens en accepteren dat we ons zo voelen. Ollie en Sophie gaan deze serie kamperen in een tent bij tante Beppie op de boerderijencamping en tijdens elke dienst ontdekken ze meer over een emotie. Zijn jullie ook weer zo benieuwd naar wat Ollie en Sophie gaan ontdekken?

Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuzes uit 2 verschillende niveaus: groep 1-2 of groep 3-4. Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken hoeveel God van ze houdt en dat Jezus beter leren kennen door de verhalen, liederen en verwerking heen.

Download hier de verwerking voor zondag 14 mei:

Download hier de verwerking voor zondag 21 mei:

Download hier de verwerking voor zondag 28 mei Pinksteren:

Download hier de verwerking voor zondag 4 juni:

Download hier de verwerking voor zondag 11 juni: