Wat leuk dat je naar de afleveringen met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hopen dat jullie door de avonturen van Ollie en Sophie je meer mag ontdekken over Gods liefde voor jou.    

Iedere week gaan we samen met Ollie en Sophie meer ontdekken over wie God is, wat er in de Bijbel staat en op welke manier jij dit kan toepassen in je leven.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.

Ollie en Sophie LIVE!!
Zaterdag 28 oktober
Klik op de foto
en reserveer je tickets!

Thema: Het vriendenboekje!

Ollie en Sophie hebben een vriendenboekje en alle vriendjes en vriendinnetjes mogen erin schrijven! Ze zijn benieuwd naar alle antwoorden … wat is bijvoorbeeld het stopwoordje van Schatgraver Henk en wat wil opa Ton later worden? God, Jezus en de Heilige Geest zijn ook onze vrienden en die mogen natuurlijk ook het vriendenboekje invullen. Maar dat is soms nog niet zo eenvoudig. Gelukkig helpen hun beste vrienden hierbij! 

Kijk naar leuke hoe-is-het-met-filmpjes van kids thuis of maak een toffe DIY knutsel met Elisa. Natuurlijk is de worship band er natuurlijk ook weer! Zing en dans je mee?

Ook zo benieuwd?!

Kijk dan elke zondag om 09:00 uur via het YouTube kanaal van Mozaiek naar Ollie en Sophie!


Afleveringen

  • 1 oktober |  Ollie kan niet wachten ... bijna JARIG!!!🥳
  • 8 oktober | 🛼Skeeleren!! Sophie is niet blij☹️
  • 15 oktober | 🕯️Ollie wil iets bijzonders meenemen naar school🎒
  • 22 oktober | 🍪Stroopwafels te koop bij Ollie en Sophie!! 

Aflevering terugkijken?
Heb je een aflevering gemist of ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een aflevering bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken via YouTube!

 

Financieel ondersteunen
Wil je het werk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder:

Seizoenen van Ollie en Sophie

MOZAIEK KIDS CD NU TE BESTELLEN!

Wij doen mee! Het eerste album van Mozaiek Worship Kids is nu te bestellen. Een album met 11 nieuwe liederen voor en door kids gemaakt. Liedjes van aanbidding en verlangen die je hoop geven, blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'.

Klik hier om te bestellen