Wat leuk dat je naar de Mozaiek Kids-diensten met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Samen met Ollie en Sophie mogen we meer ontdekken over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Maar ook wat dit nu nog steeds voor ons betekent.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.Elke week is er
een online kinderdienst
van 9.00 – 9.30 uur.
Kijk jij komende
zondag ook?

Zondag 8 januari - 29 januari Schatkist vol verhalen

Wat beleven Ollie en Sophie toch veel. Ollie die bijna jarig is, maar niet kan wachten tot het morgen is! En begint te twijfelen of papa en mama wel doen wat ze hebben beloofd. Ook mag Ollie een keer iets bijzonders mee naar school nemen en hier over vertellen aan zijn klasgenoten, maar wat moet hij eigenlijk mee nemen?

En dan Sophie, ze is niet tevreden, want haar vriendinnen kunnen veel beter skeeleren. Ze is niet blij, maar gelukkig bedenkt Ollie daar iets op en gaat haar helpen!

Ollie en Sophie zijn ook allebei wel kleine boefjes, want ze gaan stroopwafels verkopen maar doen stiekem ook wat extra geld in hun eigen zak.

Zijn jullie ook benieuwd naar de afleveringen van Ollie en Sophie. Deze keer zijn er ook filmpjes van schatkist vol verhalen waar de Bijbelse boodschap in naar voren komt. Samen met Ollie en Sophie ontdekken de kinderen wat we hiervan kunnen leren.

ZONDAGEN

  • 8 januari: Ollie kan niet wachten…bijna JARIG!!!
  • 15 januari: Skeeleren!! Sophie is niet blij…
  • 22 januari: Ollie wil iets bijzonders meenemen naar school
  • 29 januari: Stroopwafels te koop!

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een voorbeeld van een dienst bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken.

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling).

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder:

Klik hieronder om terug te gaan naar eerdere thema's van Ollie & Sophie

MOZAIEK KIDS CD NU TE BESTELLEN!

Wij doen mee! Het eerste album van Mozaiek Worship Kids is nu te bestellen. Een album met 11 nieuwe liederen voor en door kids gemaakt. Liedjes van aanbidding en verlangen die je hoop geven, blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'.

Klik hier om te bestellen