Wat leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Samen met Ollie en Sophie mogen we meer ontdekken over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Maar ook wat dit nu nog steeds voor ons betekent.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.Elke week is er
een online kinderdienst
van 9.00 – 9.30 uur.
Kijk jij komende
zondag ook?

PRE ORDER NU TE BESTELLEN

Wij doen mee! Het eerste album van Mozaiek Worship Kids is nu te bestellen als PRE ORDER. Een album met 11 nieuwe liederen voor en vooral ook door kids. Liedjes van aanbidding en verlangen. Liedjes die hoop geven, die je blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'.

Klik hier voor meer informatie

Thema: Advent

Komende 3 weken gaan we samen met Ollie en Sophie en alle kids aftellen naar kerst. De aftelweken naar kerst heet advent. We hebben natuurlijk ook dit jaar weer een super mooi adventboekje waar je thuis elke dag met je gezin iets uit kunt doen: een verhaal lezen, samen zingen, een leuk werkje maken of met elkaar in gesprek.

Tijdens de diensten van Ollie en Sophie gaan we meer ontdekken over wie jij bent, wie jouw gezin en bij in huis woont en ook wie jouw familie is. Iedereen is uniek gemaakt en jij mag zijn wie je bent! Daarnaast woon je misschien thuis met broertjes en/of zusjes en een papa en/of mama. Iedereen heeft een ander gezin. De mensen bij wie je in een huis woont zijn ook weer anders dan jou. Dit is natuurlijk super leuk, want helemaal alleen wonen is misschien een beetje saai. Maar soms kan de ander ook wel vervelend zijn, omdat die anders is dan jou. En dan heb jij waarschijnlijk ook nog familie; een opa, oma en tantes en ooms. Bij hen ga je misschien wel eens op bezoek. Toen Jezus geboren was kwamen er ook mensen op bezoek; herders en wijzen. Waarom kwamen zij bij Jezus op bezoek? Waren zij familie van Jezus?

We gaan weer mooie dingen ontdekken met Ollie en Sophie en samen liederen zingen voor onze God! Elke week is er een kinderdienst online van 09:00 – 09:30 uur. Kijk jij aankomende zondag ook?

Het thema is: Advent

  • Zondag 5 december | Advent 1: Wie ben ik?
  • Zondag 12 december | Advent 2: Wie is mijn gezin?
  • Zondag 19 december | Advent 3: Wie is mijn familie?

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling).

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een voorbeeld van een dienst bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken.

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder:

Klik hieronder om terug te gaan naar eerdere thema's van Ollie & Sophie