Wat leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Samen met Ollie en Sophie mogen we meer ontdekken over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Maar ook wat dit nu nog steeds voor ons betekent.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.Elke week is er
een online kinderdienst
van 9.00 – 9.30 uur.
Kijk jij komende
zondag ook?

OLLIE EN SOPHIE OP OPWEKKING!

Super leuk nieuws, want 6 juni zijn Ollie en Sophie uitgenodigd bij Compassion in de Spiegeltent waar we tussen 13-14 uur  een programma aanbieden voor kids. 

Thema: Kraak de code met Ollie en Sophie

MOZAIEK KIDS CD NU TE BESTELLEN!

Wij doen mee! Het eerste album van Mozaiek Worship Kids is nu te bestellen. Een album met 11 nieuwe liederen voor en door kids gemaakt. Liedjes van aanbidding en verlangen die je hoop geven, blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'.

Klik hier om te bestellen

Thema: Helden van de Bijbel

In de Bijbel staan prachtige verhalen geschreven van mensen die leefden met God. Door hun geloof en vertrouwen in God hebben ze keuzes gemaakt of dingen gedaan die voor mensen om hen heen gek leken. Deze mannen en vrouwen in de Bijbel hadden een levende relatie met God en maakte de keuze om God te dienen. Doordat zij vertrouwden op God en deden wat Hij van hen vroeg, maakte zij verschil in hun omgeving. Zij hadden invloed op de mensen om hen heen. Door hen heen werd God zichtbaar. Voor ons zijn zij Helden in de Bijbel, niet alleen voor toen, maar nu nog steeds. Wij mogen leren van mensen die vertrouwen op God, dit is niet altijd makkelijk, maar hoe deden deze helden in de Bijbel dit?

We gaan komende zondagen samen met de kids meer leren over de Helden in de Bijbel en wat wij van hun verhaal kunnen leren. We sluiten de serie af met het laatste verhaal dat wij ook een Held kunnen zijn met de Heilige Geest in ons.

De Bijbelverhalen worden verteld door onze schatgraver Henk. In zijn schatkist ontdekt hij een voorwerp wat past bij het verhaal! Ollie en Sophie gaan dan samen met de kids ontdekken wat dit verhaal voor betekenis heeft voor in hun eigen leven.

Ben jij ook zo benieuwd naar de verhalen over Helden in de Bijbel? Kijk dan zondag naar Ollie en Sophie!

Tot dan!

  • Daniel - 24 april
  • Gideon - 1 mei 
  • Ruth - 8 mei
  • Noach - 15 mei
  • Esther - 22 mei
  • Jezus - 29 mei
  • Heilige Geest - 5 juni
  • Jij bent een Held! - 12 juni

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling).

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een voorbeeld van een dienst bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken.

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder: