Wat leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Samen met Ollie en Sophie mogen we meer ontdekken over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Maar ook wat dit nu nog steeds voor ons betekent.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.Elke week is er
een online kinderdienst
van 9.00 – 9.30 uur.
Kijk jij komende
zondag ook?

Live in de Basiliek op 3 november!

Heb je het al gehoord?! Op 3 november organiseren Ollie en Sophie een groot feest! En jij bent uitgenodigd! Je kunt nu jouw tickets reserveren. Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken van Gods liefde voor jou. Ben jij erbij?!

Klik hier voor meer info en kaarten bestellen!

Thema: bidden=praten met God

Aankomende 3 zondagen gaan we samen met de kinderen ontdekken dat bidden praten met God is en dat je alles aan God met vertellen, waar je ook bent en op welke manier dan ook. Vertel God wat er in je hart leeft en neemt ook de tijd om stil te zijn om te luisteren naar wat God tegen jou wil zeggen. Op die manier mogen wij in gesprek zijn met God en dat is bidden.

Tijdens de dienst maken we gebruik van het boek: bidden doe je zo, van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kan je dit voor een klein bedrag hier aanschaffen. (Link)

Elke week is er een kinderdienst online van 10.00 – 10.30 uur. Kijk jij aankomende zondag ook?

  • Het thema is: Waar je kan praten met God (24-10)
  • Het thema is: manieren van praten met God (31-11)
  • Het thema is: Met je hart praten met God en luisteren naar wat Hij jou wil vertellen (7-11)

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling).

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een voorbeeld van een dienst bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken.

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder: