Bij de kinderdiensten van de bovenbouw zijn we bezig met een supertoffe serie over de namen van Jezus. Elke week staat er een ‘Ik ben’- uitspraak centraal. Jezus geeft met deze uitspraken kleur aan wie Hij is, maar ook aan wie jij mag zijn. Bijvoorbeeld: doordat Jezus het Licht is, kan jij Zijn liefde weerspiegelen. Om dit zichtbaar te maken werken we met twee collages. Op de ene collage zien we elke kinderdienst meer van wie Jezus is. De tweede collage maken de kinderen zelf en daarop wordt duidelijk wie de kinderen mogen zijn door Hem.Elke 2e en 4e
zondag van de maand
hebben we een
kinderdienst
vanaf 9.30 uur

Het zou kunnen dat je een kinderdienst gemist hebt. Daarom hebben we deze pagina gemaakt waar je alle informatie kunt terugvinden om je collage compleet te maken.

Op de afbeelding van de collage met woorden van Jezus kun je zien welk vak er die dienst aan de beurt is. Bijvoorbeeld: als de uitspraak van die week in het vak rechtsonder staat, dan vul je op je eigen collage ook het vak rechtsonder.

Als je hier vragen over hebt kun je een mailtje sturen naar [email protected]. Veel succes!

Download hier jouw collage

Klik hier om jouw collage te downloaden

Print de collage op A3 papier uit en vul elke week het juiste vakje.

Kinderdienst 9 oktober

Jezus zegt: Ik ben het Licht voor de wereld (Johannes 8: 12 – 14)

Jij bent bedoeld om Jezus’ liefde te weerspiegelen. Als je andere mensen tegenkomt kun je hen iets van Jezus laten zien.

Vandaag zijn we gestart met de collage. We hebben stukjes gekleurd zodat ‘Ik ben’ zichtbaar wordt. Zo is het ook in deze serie. Elke keer wordt er meer zichtbaar van wie Jezus is en van wie wij mogen zijn door Hem.

Aan het eind van deze serie plakken we een spiegeltje op de collage, wat symbool staat voor het weerspiegelen van Jezus’ liefde.

Kinderdienst 23 oktober

Jezus zegt: Ik ben het Brood des levens – Johannes 6: 34-35

Jezus maakt dat jij genoeg hebt en dat je goed genoeg bent, want Hij geeft elke dag wat je nodig hebt.

Op de collage hebben we met wattenstaafjes en verf het woord genoeg gestipt.