Wat leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt, misschien wel samen met papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Samen met Ollie en Sophie mogen we meer ontdekken over wie God is en wat er in de Bijbel staat. Maar ook wat dit nu nog steeds voor ons betekent.

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.Elke week is er
een online kinderdienst
van 9.00 – 9.30 uur.
Kijk jij komende
zondag ook?

OLLIE EN SOPHIE LIVE!


Hoooiii kids!!
Sapjes te kooooop!!! Op 1 oktober zijn Ollie en Sophie weer LIVE in de Basiliek met een heel nieuw programma! Ze gaan sapjes verkopen en ontdekken zo steeds meer over de vruchten van de geest. Je kunt nu jouw tickets reserveren. Ben jij erbij?!

Klik hier voor meer info & tickets

MOZAIEK KIDS CD NU TE BESTELLEN!

Wij doen mee! Het eerste album van Mozaiek Worship Kids is nu te bestellen. Een album met 11 nieuwe liederen voor en door kids gemaakt. Liedjes van aanbidding en verlangen die je hoop geven, blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'.

Klik hier om te bestellen

Thema: Ik voel mij...

4 september – 25 september

Voel jij wel eens boos of blij? Of ben jij wel eens heel erg verdrietig geweest? We hebben allemaal gevoelens. Gevoelens noemen we ook wel emoties. En elke emotie is belangrijk en nodig. Emoties maken ons alert in een bepaalde situatie, ze zijn functioneel en hoeven niet gelijk opgelost te worden. Gevoelens mogen er zijn, want God heeft ieder van ons gemaakt met gevoel.

We gaan met de kids meer ontdekken over de 4 basisemoties: boos, bang, blij en verdrietig. We willen kinderen helpen in het ontdekken van hun emoties en het durven verwoorden hiervan. In het thema: ik voel mij… gaan we samen met Ollie en Sophie woorden geven aan onze gevoelens en accepteren dat we ons zo voelen. Ollie en Sophie gaan deze serie kamperen in een tent bij tante Beppie op de boerderijencamping en tijdens elke dienst ontdekken ze meer over een emotie. Zijn jullie ook weer zo benieuwd naar wat Ollie en Sophie gaan ontdekken?

Veel kijk plezier!

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling).

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt hieronder een voorbeeld van een dienst bekijken. Of klik hier om alle afleveringen te bekijken.

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Klik hier om eenvoudig een gift te geven.

Of scan de QR code hieronder: