80 DAYS KOFFIE

Als je wel eens de diensten van Mozaiek hebt bezocht, dan weet je dat we gek zijn op koffie. Voorafgaand en na afloop van de dienst drinken we koffie met elkaar. Het zijn die momenten van een gesprek, even wakker worden of gewoon lekker genieten van een ‘bakkie troost’. Kortom, koffie en Mozaiek zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Mozaiek drinkt eerlijke koffie.

LEES MEER

T-SHIRTS

Eerlijke kleding vinden we belangrijk omdat we arbeidsomstandigheden wordt gemaakt. Daarom gebruiken we voor onze doopdiensten eerlijke shirts (een samenwerking met FairRebel) en lopen onze vrijwilligers ook in shirts met een goed keurmerk.

KOFFIEBEKERS & VUILNISBAKKEN

Veel mensen zorgt voor veel afval. En om hier zo duurzaam mogelijk mee om te gaan maken we gebruiken van de vuilnisbakken van LIMM Recycling. Ook leveren zij de Recyclebare koffiebekers bij Mozaiek, halen volle bakken op en zorgen voor 100% recycling. Alles wat ze ophalen, laten ze verwerken tot duurzame koffiebekers en nieuwe producten.  Hierdoor wordt ons afval onderdeel van een circulaire stroom van bekerrecycling!  

LEES MEER