Alpha Prayer

De Prayer Course is een reis door het 'Onze Vader'. Het 'Onze Vader' is het meest beroemde gebed in de geschiedenis, samengesteld door Jezus zelf. In Mattheus 6 leert Jezus het gebed aan Zijn discipelen en daarmee ook aan ons.
De cursus is ontstaan uit een samenwerking tussen Alpha en 24-Prayer met als missie mensen leren God te ontmoeten, zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij. Het cursus materiaal is ontworpen om op een ontspannen manier in gesprek te gaan over gebed en samen te (leren) bidden. Het doel is je gebedsleven te verdiepen en zo te groeien in je relatie met God. Gebed versterkt mensen, verfrist kerken en verandert de maatschappij.

 

  • De cursus bestaat uit 8 online interactieve avonden (via Zoom of Fysiek). Elke avond is er een inleidende korte video waarover je met elkaar in gesprek gaat. Daarna ga je in je groepje en/of persoonlijk aan de slag aan de hand van het thema.
  • 8 avonden van 20.00-21.30 uur. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer we weer een nieuwe Prayer Course starten. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.