Beleef de Mozaiek cultuur

‘Sta op!’ om daadwerkelijke verbinding te zoeken met wie God op je pad brengt om vervolgens samen, maar ook weer alleen, de verrassende weg van Jezus te ontdekken.

Boek Joel BoertjensZondag 22 januari sprak Joël Boertjens in Mozaiek0318 over het herstel dat God wil brengen voor 'heel de wereld'. Hierover luisteren en lezen is mooi, maar dit samen 'oefenen' en 'beleven' is toch veel mooier?! Daarom bieden wij drie seminar-avonden aan, om samen de Mozaiek-cultuur te beleven en deze handen en voeten te geven.

Tijdens drie interactieve avonden worden we door Joël meegenomen in de praktische betekenis van de geschiedenis van ‘Filippus en de eunuch’ voor nú. De avonden volgen de indeling van het boek waarin drie hoofdstukken worden geschreven over verbinden, drie over volgen en drie over vrucht dragen.

De avonden bevatten inspirerend onderwijs, herkenbare voorbeelden en individuele- en groepsopdrachten. Met behulp hiervan ontdekken we hoe we verbinding leggen binnen én buiten onze eigen bubbel, hoe het volgen van Jezus herstel brengt voor jezelf én voor anderen en hoe de Heilige Geest vrucht geeft, dwars door onze gebrokenheid en pijn heen.

Deelnemers van de avonden van vorig jaar zegt het volgende over de avonden: 

"Je wordt uitgedaagd om uit je bubbel te komen en verbinding te zoeken en zo (samen) vrucht te dragen. Samen met je buddy praat je hierover; hoe doe je dit met de handvatten uit de cursusavonden en waar loop je tegenaan? Laten we verbinding maken. Individueel, maar ook als kerk." (Martijn) 

"Wat bij mij persoonlijk is blijven hangen; stap nu eens uit je comfortzone en ga eens in gesprek met iemand die je nog niet kent en juist als het niet je ‘typetje’ is." (Johan)

Praktische info

Wanneer? 2 en 16 februari en 9 maart 2023
Hoe laat? 20:00 – 22:00 uur
Waar? Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 Veenendaal
Inleider: Joël Boertjens
Max. aantal deelnemers: 50

Meld je hier aan voor deze avonden!