Ontdekkingsreis door de bijbel

 

Wat houdt deze ontdekkingsreis in?

In een uitgebreide variant van drie avonden: meer tijd om te leren, te oefenen en anderen te ontmoeten (we komen fysiek bij elkaar).  

Lijkt het je leuk om met een mooie groep andere mensen op ‘Ontdekkingsreis’ te gaan door de Bijbel en kun je daarbij wel wat hulpmiddelen gebruiken? Vraag je je af waarom de Bijbel het woord van God is? Wil je graag de rode draad door de Bijbel heen (her)ontdekken en door de bijbel je relatie met God verdiepen? Doe dan mee aan deze 'Ontdekkingsreis: de Bijbel'!

Naast delen van inhoudelijke kennis gaan we ook concreet oefenen met verschillende manieren van bijbellezen en er is veel tijd voor vragen en uitwisseling in kleine groep.

Duur
3 avonden van 19.30 - 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur staat er koffie/thee klaar.

Locatie 
Collegezaal Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal

Data
31 maart, 7 en 14 april 2022

Kosten
We vragen bij inschrijven een bedrag van € 5,- per deelnemer als tegemoetkoming van de drukkosten van het werkboek. Is € 5,- niet haalbaar? Geef dat dan gerust aan in de opmerkingen. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Meebouwen?
We zoeken nog mede cursusleiders! Ben je enthousiast over de bijbel, heb je al een heel klein beetje bagage en vind je het leuk om een groepje te begeleiden of ben je graag gastvrouw (m/v), meld je dan aan als gespreksleider. Ook hier weer, jongeren zijn ook van harte uitgenodigd.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.