Doopdiensten op verschillende locaties!

Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Op zondag 3 juli hebben we een bijzonder doopfeest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden.

Klik hieronder op een locatie voor meer informatie over het dopen bij jou in de buurt!

Terugblik doopdiensten Pasen 2022

Met Pasen hadden we feestelijke doopdiensten bij Mozaiek0318 waarin we in totaal 70 mensen mochten dopen! Bekijk hierboven een terugblik van deze mooie dag!

Wil jij meer weten over de doop?

Voorafgaande aan de doopdiensten is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om.

Wil jij je laten dopen en/of wil je naar een informatie-avond over de doop komen? Klik dan op een locatie hieronder bij jou in de buurt voor meer informatie of om je aan te melden.

De data van de informatie-avonden worden binnenkort bekend gemaakt!

Bekijk hieronder meer informatie over de doopdienst bij jou in de buurt!