INSCHRIJVEN MOZAIEK MAGAZINE EN NIEUWSBRIEF

Mozaiek Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Daarnaast verstuurt iedere Mozaiek gemeente wekelijks of tweewekelijks een e-mail nieuwsbrief met daarin de laatste updates van de gemeente.

Als deel van een Mozaiekgemeente ontvang je automatisch de e-mail nieuwsbrief van jouw gemeente en een exemplaar van Mozaiek Magazine per post.

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar wil je wel onze e-mail nieuwsbrief en het magazine ontvangen? Vul dan je gegevens in. Klik hiervoor eerst op het logo van de Mozaiek gemeente van jouw keuze, zodat we je de juiste nieuwsbrief kunnen toesturen.

De eerst volgende editie van Mozaiek Magazine die we per post versturen verschijnt medio juli 2023.

  Adverteren

Wil je adverteren in Mozaiek Magazine?
Klik dan hier voor meer informatie!

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons inloggegevens voor ‘Mijn Mozaiek’. In deze omgeving kun je zelf je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Hiermee ben je overigens niet automatisch deel van een Mozaiek gemeente.

Deel worden?
Ben je nieuwsgierig naar Mozaiek en overweeg je om deel te worden van een Mozaiek gemeente? Volg dan onze introductiecursus op een locatie bij jou in de buurt.

Steun ons
Mozaiek Magazine sturen wij kosteloos toe. Wil je Mozaiek financieel steunen of wil een eenmalige bijdrage doen voor de verzending van het magazine? Scan dan onderstaande QR-code of klik op de QR code om direct online te doneren.