Mozaiek Family

Samen zijn we kerk. Dat kan overal! Of je nu met een groep op een eigen locatie samenkomt bent of op zondag in de zaal zit. Sinds corona zoeken we naar verschillende manieren van kerk zijn.
Zo ontstonden de livestreams, maar ook kleine groepen die rondom de livestream samenkomen. Samen de dienst volgen. Met elkaar zingen en bidden. Naar elkaar omzien en er voor elkaar zijn.

Dát is kerk zijn!

Zo’n groep noemen wij een Mozaiek Family. Een community van mensen die onderdeel zijn of zich onderdeel voelen van Mozaiek. Bijvoorbeeld doordat ze samen de livestream kijken of op een andere manier betrokken zijn bij Mozaiek.

Meld jouw Mozaiek Family aan

Ben jij een Mozaiek Family gestart? Vul dan dit formulier in

Wat goed dat je een Mozaiek Family gaat beginnen. De eerste stap is dit formulier invullen.

Vertel hier wat meer over jouw Family. Houd het kort en denk er niet te moeilijk over. Het is vooral belangrijk dat mensen in een opslag kunnen zien, waar de groep samenkomt en wat het doel is van deze Mozaiek Family!

Daarnaast ontvangen we graag een foto voor bij jullie informatie. Het allerleukste is natuurlijk als dit een foto van een bijeenkomst van jullie Family is. Een andere foto die jullie goed vinden passen (bijvoorbeeld een foto van de omgeving) kan natuurlijk ook!

Belangrijk om te weten; we publiceren geen e-mail, telefoon of adres gegevens van jouw op onze website. 

Postcode
Huisnummer
Toevoeging