Mozaiek Grow

Ontmoeten

Love2meet you!

Wij zijn een nieuwe groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote groep op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-groepen. We kijken er naar uit je hier te ontmoeten!

De meeste L2M groepen zijn verbonden aan een lokale gemeente. Een aantal L2M groepen krijgt steeds meer een landelijk karakter. We hebben er een paar hiervan uitgelicht op deze pagina. Als je doorklikt naar een regio kun je daar de groepen selecteren die bij jouw passen.

THE BIKERS 

The Bikers zijn een groep mannen en vrouwen binnen Mozaiek, jong en minder jong, interkerkelijk en niet-kerkelijk, die tijdens het motorseizoen samen op zondagmiddag een rit rijden. We rijden een mooie rit waar we onderweg een gezellige stop maken. Naast het motorrijden is er dus ook genoeg ruimte voor gezellige ontmoeting. Voel je welkom om een ritje mee te rijden!

ERIK & ANTOINETTE (L2M ZEEWOLDE)

"Het leuke is dat we vanuit verschillende kerkelijke achtergronden komen en we vandaar uit elkaar veel te delen en inspireren hebben. Ons doel is om, naast de zondagen in onze grote gemeente, als kleine groep van broers en zussen elkaar te inspireren, te bemoedigen en naast elkaar te staan. Gemeente zijn in ons eigen dorp. Samen te groeien in ons geloof. Je mag komen zoals je bent. "

Ben jij ook op zoek naar verbinding en verdieping, dan zien we je graag bij L2M Zeewolde!

LOVE2MEET LGBTQ+

Wist je dat jij God’s masterpiece bent? Dat je mag komen zoals je bént? Dat God onvoorwaardelijk van je houdt? Welkom op de Love2Meet LGBTQ pagina van Mozaiek. Ben jij een LGBTQ-er of ken je iemand in je naaste omgeving die hier mee te maken heeft? We komen graag met jou in contact! 

Ontmoeten in jouw buurt

Kom samen met dorps- of stadgenoten om elkaar te ontmoeten.

studie & aanbidding

Kom samen om een geloofsthema te bespreken of een bijbelstudie te houden.

Hobby & interesse

Ontmoet andere Mozaiekers en deel hierin jullie gezamenlijke hobby en interesse.

Bekijk hieronder het aanbod bij jou in de buurt!