Pre-marriage course

Wat is het mooi om als voorbereiding op je huwelijk niet alleen de tijd te nemen om een trouwlocatie te bezoeken en taart te proeven, maar ook om echt te investeren in elkaar en jullie relatie. Tijdens de Pre-Marriage Course heb je tijd om even samen stil te staan bij onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Er is een fijne balans tussen serieuze gesprekken en gezelligheid.

Voorjaar 2022

  • Alle nog niet getrouwde of pasgetrouwde stellen die graag willen investeren in elkaar en in hun relatie, zijn welkom voor deze cursus.
  • De cursus bestaat uit 4 dinsdagavonden en 1 donderdagavond, om de week. De avonden beginnen om 19.30u en duren tot ongeveer 21.30u. De laatste avond starten we om 18.30u met een 3-gangen diner.
  • De data voor 2022 zijn als volgt: dinsdag 25 januari, 8 en 22 februari, dinsdag 8 en donderdag 24 maart 
  • De kosten van de Pre-Marriage Course bedragen € 135,- per stel. Hiervoor worden jullie 's avonds ontvangen met een hapje en drankje en op de laatste avond geniet je van een romantisch 3-gangen diner in Down Town. Tevens krijg je beide een werkboek erbij. 
  • Wanneer je trouwt via Mozaiek dan wordt het bedrag van de Pre-Marriage Course verrekend.
  • De eerste vier avonden vinden plaats in het Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. De laatste avond zal zijn in Down Town, Tuinstraat 133 in Veenendaal.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar .

Aanmelden voor de Premarriage Course in het voorjaar van 2022 is helaas niet meer mogelijk. In het najaar van 2022 hopen we weer een Premarriage Course te houden.

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden, volgt zo spoedig mogelijk.