Geen producten (0)

Verzendkosten
De verzendkosten zijn altijd € 20,-
Goederen kunnen door geen enkele winkel gratis worden verzonden, dit zit dan altijd verwerkt in de verkoopprijs van de producten.
Om u zo'n eerlijk mogelijke prijs te geven hebben we gekozen voor om deze aan u door te berekenen en hierdoor de prijzen niet per product te verhogen.

Levertijden
Met name natuursteen en de houten producten wisselen van kleur en maat per productie. Om geen problemen met batches en niet combinerende krijgen is er besloten een groot deel van de goederen rechtstreeks vanuit het magazijn van de fabrikanten te leveren. Dit heeft als nadeel dat de levertijd dan wel +/- 3 dagen zal duren.

Goederen vanuit ons eigen magazijn worden na contact over de levering doorgaans de volgende werkdag verzonden.
Bij deze zending ontvangt u automatisch een track en tracé nummer zodra de goederen door de transporteur worden gescand.

Het is op voorand niet mogelijk om een tijd of dagdeel zelf aan te geven aangezien het veelal om zwaar goederen transport gaat.

Als u de goederen op een door u zelf gekozen voorkeursleverdag wilt ontvangen kunt u dit bij het opmerkingen veld in de winkelwagen aangeven en wij gaan dan ons uiterste best voor u doen. Uiteraard zullen we u hiervoor contacten om het te bevestigen.

Transporteur
Goederen tot 31kg worden doorsnee via DHL geleverd als pakket zending.
Bestelling boven de 31kg worden gesplitst in meerde zendingen of op pallet door een koeriersdienst of rechtstreeks via de fabrikant geleverd.